Spring naar content

Ontwikkelen vanuit de basis

Onze oplossingen zijn simpel en efficiënt. Een reproduceerbaar concept dat klant-specifiek aangepast kan worden is ons vertrekpunt. Maar dat is alles behalve standaard. Desgewenst kunnen we variëren op basis van traymaat, hoogte, afbraaksnelheid, toepassing of zelfs recept.

Waarom? Vanuit de basis kunnen we altijd de beste - en een constante kwaliteit garanderen. Dat vinden we het allerbelangrijkste. Voordat onze producten de markt betreden, testen wij ze uitvoerig in ons eigen testcentrum. Hiermee voegen wij bewijskracht toe aan al onze producten. Alles voor het beste plantresultaat.

Kwaliteitsmanagement

Om de constante kwaliteit van onze producten te waarborgen bemonsteren wij onze grondstoffen dagelijks bij binnenkomst én na verwerking. Daarnaast analyseren wij onze eindproducten steekproefsgewijs in ons laboratorium. Zodat we altijd de beste productkwaliteit kunnen garanderen.

Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen die onze ISO normering (9001) ons voorschrijft. Hiermee tonen wij aan dat we onze producten, processen en diensten continu verbeteren. Daarnaast draagt onze R&D afdeling de zorg over de certificering van onze producten. Deze zijn bijvoorbeeld gecertificeerd voor OK Compost Industrial, OK Biodegradable SOIL, SKAL, FIBL en Ecocert.

Succes creëer je samen!

In samenwerking met onze sales partner Klasmann Deilmann en andere ketenpartners, optimaliseren wij onze producten voor specifieke teeltsystemen. Zo werken wij aan integrale oplossingen en kunnen we samen groeien.

next-gen

Recent development

Maan Group uit Raalte wint Koning Willem I Prijs voor het MKB

Terug naar overzicht RAALTE / GRONINGEN – Medio Maart was…

Growcoon toegevoegd aan SKAL inputlijst

De Growcoon, de biologisch afbreekbare stek- en zaadplug van Maan…

Europese OP-EFRO subsidie voor ontwikkeling innovatie

‘Glastuinbouw moet verduurzamen. Daarom ontwikkelen wij een biodegradable en biobased…

Tjeerd Growcoon_2

MEER WETEN?

Geïnspireerd door ons verhaal? Kunnen we iets voor elkaar betekenen? Neem contact met ons op.

Scroll naar boven