Spring naar content

Alle disciplines onder 1 dak

Maan is meer dan Maan Biobased Products. De wortels van Maan liggen in de lijm- en oppervlaktetechniek. Om steeds complexer wordende vragen vanuit de markt te kunnen beantwoorden, hebben wij ons enorm verdiept en geïnvesteerd in de wetenschap achter adhesie.

Met die kennis lukte het ons om innovatieve producten te ontwikkelen voor verschillende markten. En de techniek ontwikkelde mee dankzij Maan Engineering. Daarnaast ontstonden de productiebedrijven Maan Special Products en Maan Biobased Products. Hiermee is Maan verworden tot op het oog 3 onafhankelijke bedrijven (en de Group als paraplu daarboven), maar in ontwikkeling zijn we onlosmakelijk met elkaar verbonden. Totaalconcepten ontwikkelen we samen.

 

Maan Group is ‘The plus in progress’

Omdat we als groep beschikken over heel veel domeinkennis treden wij vaak op als (technisch) ontwikkelpartner. In innovatietrajecten van Klasmann Deilmann, ASML, Philips of TNO. Onze kennis, equipment en technologie vormen vaak de ontbrekende schakel in het proces van innovatie naar realisatie. En in dat proces doen we zelf ook meer dan eens een ontdekking!

MAANZAADJES....03

Recent development

Growcoon toegevoegd aan SKAL inputlijst

De Growcoon, de biologisch afbreekbare stek- en zaadplug van Maan…

Maan Group uit Raalte wint Koning Willem I Prijs voor het MKB

Terug naar overzicht RAALTE / GRONINGEN – Medio Maart was…

Maan Group genomineerd voor Koning Willem I Prijs voor MKB ondernemingen

Wij zijn ongelooflijk trots dat wij, samen met 11 andere…

Tjeerd Growcoon_2

MEER WETEN?

Geïnspireerd door ons verhaal? Kunnen we iets voor elkaar betekenen? Neem contact met ons op.

Scroll naar boven